Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Snel een smetteloos toilet

Snel een smetteloos toilet

Het schoonmaken van een toilet is iets wat goed moet gebeuren maar daar zou u niet eindeloos lang over moeten doen. Toch duurt het door alle randjes en eventueel aangekoekt vuil soms best even om een echt goed resultaat te krijgen. Omdat dit makkelijker moet kunnen geven wij u graag alle informatie. Hiermee kunt u snel en efficiënt uw toilet schoonmaken zodat u een direct mooi resultaat heeft en u weer verder kunt met andere zaken. Lees verder en wij vertellen u meer over het schoonmaken van uw toilet.

Kalk in het toilet

Doordat er altijd een laagje water in het toilet staat is kalk hier haast niet te voorkomen. Helaas is het ook lastig schoon te maken als het er eenmaal is. Vaak wordt er dan direct overgegaan tot hele hevige middelen met een hoog zuurgehalte. Dit is een optie maar het is niet nodig. Als u gebruik maakt van professionele sanitairreinigers is het verwijderen van kalk vrij eenvoudig. U brengt het middel aan en laat het vervolgens zijn werk doen. Let echter op dat u het product niet laat indrogen. Vervolgens veegt u de kalk al makkelijk van de oppervlakken af zonder enige moeite.

De tegels niet vergeten

Als het gaat om het schoonmaken van het toilet denkt u misschien niet direct aan de tegels. Toch is het ook belangrijk om deze te reinigen met een passend middel. Afhankelijk van de soort tegels heeft u hierbij een middel nodig. Dit kan een simpele allesreiniger zijn maar ook een speciaal middel voor natuursteen of andere tegels. Het is belangrijk om te kiezen voor een middel wat past bij de tegels die u heeft. Deze kunt u makkelijk afnemen met een doek of spons. Als u dagelijks uw toilet reinigt of liever geen middel gebruikt is een microvezeldoek een goede optie.

Schoonmaken zonder middelen

Het is mogelijk een toilet volledig schoon te maken zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Deze methode zal echter niet volledig geschikt zijn voor het verwijderen van kalk. Door dagelijks met een microvezeldoek en wat water te reinigen verwijdert u makkelijk vuil van alle oppervlakken en het zal nooit schade aanbrengen. Zo reinigt u vrij eenvoudig en snel de hele ruimte. Het is niet schadelijk voor het milieu of uw gezondheid. Dit is waarom deze manier van schoonmaken steeds vaker wordt toegepast, zelfs op professioneel niveau.

Elke dag een mooi toilet

Ondanks dat het een klein kamertje is brengt u hier toch best wel wat tijd door. Het is daarom wel zo fijn als dit kamertje er goed uit ziet. Een mooi schoon toilet en goed onderhouden tegels dragen hier absoluut aan bij. Daarnaast kunt u hier uiteraard nog leuk decoreren zodat het toilet een fijne plek wordt. Het is fijn als u een ruimte binnen stapt waar het lekker ruikt en dat kan absoluut het geval zijn in uw toilet als u gebruik maakt van hoge kwaliteit middelen.

Elke dag schoon

Kies de manier waarop en de middelen waarmee u uw toilet wilt gaan reinigen. Gebruikt u hierbij middelen met een lekker luchtje of kiest u toch liever alleen voor water? Voor het uiteindelijke resultaat zal het niet uitmaken. Het is belangrijk om uw toilet regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat vuil gaat aankoeken. Door het gebruik van dit kleine kamertje is elke dag schoonmaken zeker aan te raden. Door professionele producten te gebruiken maakt u dit zo makkelijk mogelijk en krijgt u altijd een perfect resultaat.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh