• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tapijtreiniger (6)

Maak uw tapijt weer professioneel schoon en laat alle vlekken verdwijnen. Bestel tapijtreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl en maak het tapijt weer als nieuw.
Toepassing
Vervuiling
James Water
€17,95
James Vlekkenwonder
€15,95
James Vlekkenspray
€14,95
Wilnelco Tapijtreiniger
€24,95
Sale
 James Vlekverwijderaar Starterset
James Vlekverwijderaar Starterset
€30,95 €27,95
James Remover
€9,95
Toon 1 - 6 van 6

Tapijtreiniger

Een tapijt zorgt voor veel sfeer in huis en geeft een echt huiselijk gevoel. Wanneer hier vlekken op ontstaan is dat een echte doorn in het oog. Het is gelukkig mogelijk om deze vlekken weer te verwijderen van het tapijt met een tapijtreiniger. Door de werkende stoffen in deze schoonmaakmiddelen verdwijnen de vlekken en de nare geurtjes. Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke ook geschikt zijn voor professioneel gebruik. Lees verder om meer te weten te komen over het gebruik van een tapijtreiniger in uw huis. Ontdek de voordelen van het zelf reinigen van uw tapijt maar ook verschillende meubels.

Hoe gebruikt u een tapijtreiniger?

Niet elke tapijtreiniger werkt precies hetzelfde. Het is daarom belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed doorleest voor gebruik. De omschrijving voor gebruik vindt u bij het product zelf in de omschrijving. Uiteraard staat op de achterkant van een fles ook vermeld hoe deze gebruikt moet worden. Door dit op te volgen zal u vlekken makkelijk kunnen verwijderen samen met de geur die hier soms bij komt. Let bij de aanschaf goed op de omschrijving, sommige producten zijn kant en klaar terwijl andere nog verdunt moeten worden. Voor kleine vlekken is een spray makkelijk te gebruiken. Grote oppervlakken zijn makkelijker te reinigen met een verdund reinigingsmiddel wat u aanbrengt met een doek.

Onaangename geurtjes verwijderen

Sommige vlekken hebben ook een onaangename geur. Als u last heeft van zulke vlekken in uw tapijt is het gelukkig niet weg om een nieuwe aan te schaffen. Door gebruik te maken van een goede tapijtreiniger uit ons assortiment verwijdert u alle vlekken. Veel reinigingsmiddelen hebben zelf een aangename geur die achterblijft op uw tapijt. Hierdoor ruikt uw tapijt na het behandelen met tapijtreiniger nog beter als toen u hem kocht in de winkel. De nare geur wordt namelijk niet alleen verborgen maar echt verwijderd door de tapijtreiniger.

Bespaar kosten en reinig uw tapijt zelf

Wanneer een tapijt vlekken heeft of verkleurd is door vuil kunt u deze professioneel laten reinigen. U bent dan uw tapijt een aantal dagen kwijt en als u hem weer kunt ophalen ziet hij eruit als nieuw. Het nadeel hieraan is dat het best veel geld kost om een tapijt zo te laten reinigen. In plaats van het wegbrengen kunt u het tapijt ook zelf reinigen. Hiervoor gebruikt u een professionele tapijtreiniger. De middelen die u hiervoor kunt gebruiken vindt u binnen ons assortiment. Wij bieden namelijk professionele schoonmaakmiddelen aan welke een erg goed resultaat bieden. Met een goed middel en een beetje werk heeft u weer een prachtig schoon tapijt voor een lage prijs.

De juiste tapijtreiniger kiezen

Binnen ons assortiment zijn er verschillende producten verkrijgbaar voor het reinigen van een tapijt. Deze schoonmaakmiddelen lossen vuil op en verwijderen nare geurtjes. Het is echter wel zo dat ze niet allemaal hetzelfde werken. Het ene product is geschikt voor lichte vlekken die makkelijk schoon te maken zijn. Maar, in ons assortiment hebben wij ook een tapijtreiniger die geschikt is voor echte hardnekkige vlekken. Denk bij echte hardnekkige vlekken aan:

  • Bloed
  • Rode wijn
  • Rode sauzen

Hierbij is het beter om te kiezen voor een middel wat bedoeld is voor de meer hardnekkige vlekken. Uiteraard is het altijd zo dat snel behandelen beter is omdat de vlek dan minder tijd heeft om in te trekken. Zorg daarom dat u altijd een goede tapijtreiniger in huis heeft.

Ook uw meubels weer schoon

Een tapijtreiniger is geschikt voor het verwijderen van vlekken en nare geurtjes. Dit kan ook op uw meubels het geval zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bank waar eten of drinken op valt. Deze vlekken zijn ook schoon te maken met een tapijtreiniger. Voor het reinigen van meubels kunt u het best gebruik maken van een spray variant. Hiermee behandelt u makkelijk de plek waar de vlek zit door hier het middel op te sprayen. Verder werkt u hetzelfde als u zou doen op een tapijt, volgens de omschrijving op de fles. Niet elk materiaal is te behandelen met tapijtreiniger, neem bij twijfel contact op voor deskundig advies.

Na vlekken weer als nieuw

Tapijt en meubels met vlekken zien er ouder en gebruikt uit. Dat is niet een uitstraling die veel mensen echt kunnen waarderen. Door de vlekken en verkleuringen schoon te maken met een tapijtreiniger ziet het tapijt er weer uit als nieuw. Kies een passende reiniger en verwijder alle vlekken met gemak van uw tapijt.

Bestel uw tapijtreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Een professionele tapijtreiniger maakt het mogelijk om uw tapijt er weer uit te laten zien als nieuw. Vlekken en nare geurtjes verdwijnen snel en makkelijk. Binnen ons assortiment zijn er diverse opties verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk goed doen. Bestelt u vandaag voor 15:30 uur dan kunt u de schoonmaakmiddelen de volgende dag al thuis verwachten. Bestel een tapijtreiniger en alle andere middelen die u nodig heeft online bij ThuisSchoonmaken.nl.