Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Anti spinnen spray

Jaag spinnen weg uit uw huis en verwijder het vuil wat zij achterlaten met anti spinnen spray. Bestel dit middel tegen spinnen bij ThuisSchoonmaken.nl

Filters

  • InsectGuard Web Free Concentraat (voorheen AntiSpin)

  InsectGuard Web Free Concentraat (voorheen AntiSpin)

  InsectGuard Web Free Concentraat is een biologisch afbreekbaar product voor reiniging en wering op specifieke delen van gebouwen, objecten en vaartuigen, van seizoensgebonden biologische vervuiling (spinnenrag en -fecaliën).

  InsectGuard Web Free Concentraat is een biologisch afbreekbaar product voor rein...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)

  Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)

  De Spontex Prof Glazenwasserspons (Azella 86) is zacht, sterk absorberend, duurzaam en scheurvrij. Ideaal om bijv. houtwerk te reinigen.

  De Spontex Prof Glazenwasserspons (Azella 86) is zacht, sterk absorberend, duurz...

  € 1,50

  Vergelijk
  • Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 150 cm.

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuif...

  -23% Sale

  12,95 € 9,95

  Vergelijk
  • Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw

  Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw

  Interieur schuurspons (blauw/wit) met handgreep en witte krasvrije schuurpad. Afmeting 140x70x42 mm.

  Interieur schuurspons (blauw/wit) met handgreep en witte krasvrije schuurpad. Af...

  € 0,99

  Vergelijk

Anti spinnen spray is het middel tegen spinnen. De meeste mensen zijn niet dol op spinnen en willen ze niet in huis hebben. Dit kan natuurlijk niet volledig voorkomen worden. U kunt er wel voor zorgen dat ze in uw woning geen plekje vinden om een nestje te gaan maken. Zo voorkomt u dat uw huis helemaal vol komt te zitten met kleine spinnetjes, spinrag en ander vuil wat deze beestjes achterlaten. Door gebruik te maken van anti spinnen spray zorgt u ervoor dat spinnen doorlopen en een ander huis kiezen voor langdurig onderkomen. Lees verder voordat u dit aan gaat schaffen om te zien wat dit voor u kan doen.

Voorkom nesten met spinnen

Spinnen, maar ook andere insecten maken nestjes voor het leggen van eieren en om een veilige plek te hebben. Hiervoor kiezen ze vaak hoekjes in huis. Als u uw huis behandeld met anti spinnen spray maakt u het lastiger om een nestje te bouwen. Er blijft een laag achter welke onprettig is voor insecten. Het laagje weert vuil waardoor het lastiger is voor spinnen om hun web goed te laten hechten aan de ondergrond. Laat spinnen merken dat ze niet welkom zijn met de juiste schoonmaakmiddelen.

Verwijder vuil van insecten

U verwacht het misschien niet maar insecten kunnen best veel vuil achterlaten in uw huis. Spinnen kunnen overal kleine vlekjes achterlaten, dit is spinnen poep. Het schoonmaken hiervan kan best wel wat werk opleveren als u een wat langere tijd last heeft gehad van spinnen. Deze spray maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Het weekt namelijk het vuil los waardoor u het makkelijker kunt wegvegen met diverse schoonmaakproducten. Reinigingsmiddelen als onze anti spinnen spray werken op meerdere manieren wat voordelig is en veel werk scheelt.

Veilig voor uw gezondheid

Bij gebruik van middelen in uw huis is het belangrijk dat deze veilig zijn. Zeker als het middel tot maar liefst zes maanden werkt. Dat zou betekenen dat het tot zes maanden een schadelijk effect zou kunnen hebben als de samenstelling niet goed was. Binnen ons assortiment vindt u allerlei professionele schoonmaakmaterialen welke u veilig kunt gebruiken. Ze hebben een sterke werking maar er zijn geen ingrediënten aan toegevoegd welke u zullen schaden. Met anti spinnen spray worden spinnen weggejaagd en niet uzelf.

Schoonmaken na het gebruik van anti spinnen spray

Als u spinnen heeft weggejaagd uit uw huis met deze professionele anti spinnen spray kunt u makkelijk het achtergebleven vuil verwijderen. Dit wordt namelijk door het middel al losgeweekt. De rest van het vuil zoals de spinrag en ander vuil kunt u makkelijk schoonmaken met bijvoorbeeld een ragebol en een microvezeldoek. Deze vindt u in ons assortiment schoonmaakproducten. Als u hiermee klaar bent ziet uw huis er weer fris uit en zal dat ook blijven doordat de spinnen wegblijven. Dit komt door de onzichtbare laag die er achterblijft op oppervlakken.

Bestel een spray tegen spinnen bij ThuisSchoonmaken.nl

Deze spray is geschikt om uw woning vrij te maken van spinnen. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier die niet schadelijk is voor uw gezondheid. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw anti spinnen middelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel anti spinnen spray en alle andere producten die u kunt gebruiken voor het verwijderen van spinnen en het vuil wat zij achter laten online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh