Terug

Onze vervoerders hebben het extra druk momenteel. Daardoor kan het zijn dat uw bestelling niet binnen de aangegeven tijd wordt bezorgd. Wij vragen om uw begrip.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Anti insecten middel

Jaag insecten weg en zorg dat er geen vuil van achterblijft door anti insecten middel te gebruiken. Bestel dit middel tegen insecten bij ThuisSchoonmaken.nl

Filters

  • Insect Clean Spider Free (voorheen AntiSpin)

  Insect Clean Spider Free (voorheen AntiSpin)

  Insect Clean Spider Free weekt spinnen uitwerpselen los, beschermt de ondergrond én weert spinnen en insecten. Dit anti spinnen middel weert ongedierte en is niet giftig.

  Insect Clean Spider Free weekt spinnen uitwerpselen los, beschermt de ondergrond...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer

  Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer

  M.b.v. de toegevoegde druksprayer brengt u Insect Clean Spider Free aan op uw houtwerk, kozijnen en muren. Insect Clean Spider Free conserveert en weert spinnen en insecten.

  M.b.v. de toegevoegde druksprayer brengt u Insect Clean Spider Free aan op uw ho...

  -8% Sale

  29,95 € 27,50

  Vergelijk
  • Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit

  Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit

  Door middel van de toegevoegde rugspuit brengt u eenvoudig Impressed Insect Clean Spider Free aan op uw woning. 1 liter is al voldoende om een gemiddeld woonhuis te behandelen.

  Door middel van de toegevoegde rugspuit brengt u eenvoudig Impressed Insect Clea...

  -10% Sale

  57,95 € 51,95

  Vergelijk
  • Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 150 cm.

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuif...

  -23% Sale

  12,95 € 9,95

  Vergelijk
  • Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw

  Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw

  Interieur schuurspons (blauw/wit) met handgreep en witte krasvrije schuurpad. Afmeting 140x70x42 mm.

  Interieur schuurspons (blauw/wit) met handgreep en witte krasvrije schuurpad. Af...

  € 0,99

  Vergelijk
  • Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)

  Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)

  De Spontex Prof Glazenwasserspons (Azella 86) is zacht, sterk absorberend, duurzaam en scheurvrij. Ideaal om bijv. houtwerk te reinigen.

  De Spontex Prof Glazenwasserspons (Azella 86) is zacht, sterk absorberend, duurz...

  € 1,50

  Vergelijk

Er is niet veel vervelender als het hebben van insecten in uw huis. Ze kruipen rond, vliegen om uw hoofd heen en laten ook nog eens vuil achter. Als u hier last van heeft kunt u er gelukkig wat tegen doen. Gebruik anti insecten middel in huis. Dit werkt op verschillende manieren waardoor insecten niet meer zullen willen verblijven bij u. Het middel weert vuil van oppervlakken en zorgt dat het zich niet kan hechten. Dit gebeurd dus ook met spinrag waardoor ze geen nest kunnen maken in uw huis. Mocht dit wel eens gebeuren dan zal het vuil wat zij maken niet hechten waardoor u het eenvoudig kunt wegvegen nadat de insecten weg zijn. Het middel doodt geen beestjes.

Verwijder insecten veilig

Het is erg belangrijk om binnenshuis gebruik te maken van veilige middelen. U woont in uw huis en wilt geen schade aan uw gezondheid oplopen. De schoonmaakmiddelen die u bij ons vindt zijn allemaal geschikt voor professioneel gebruik en zijn dus veilig en leveren goed werk. Een anti insecten middel heeft geen chemische werking en doodt dus geen insecten. Dit diervriendelijke middel zorgt ervoor dat spinrag zich niet kan hechten waardoor spinnen en andere insecten een andere plek zoeken. Uiteraard kunt u ook deels voorkomen dat insecten binnen komen door een hordeur te plaatsen en kiertjes dicht te maken.

Een schoon huis na een insectenplaag

Dit middel weekt vuil wat insecten achterlaten los van oppervlakken. Dit is spinrag maar ook ontlasting van deze kleine beestjes. Als u ooit in uw huis kleine bruine stipjes heeft gevonden dan is dit waarschijnlijk insectenpoep. Dit wordt dus losgeweekt maar er ontstaat ook een beschermlaag. Deze laag voorkomt de hechting van nieuw vuil waardoor u dit gemakkelijker wegveegt. Als u her en der in huis nog wat spinrag ziet hangen kunt u hiervoor het best gebruik maken van een ragebol. Hiermee pakt u namelijk het spinrag weg van allerlei oppervlakken. Een anti insecten middel werkt als een erg goed en multifunctioneel reinigingsmiddel.

Bestel middel tegen insecten bij ThuisSchoonmaken.nl

Dit middel is geschikt om uw woning vrij te maken van allerlei insecten. Dit doet u grondig en op een professionele manier die niet schadelijk is voor uw gezondheid. Ook de insecten zullen hierdoor niet gedood worden. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele middelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u het product de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel een anti insecten middel en alle andere producten die u kunt gebruiken voor het verwijderen van insecten en het vuil wat zij achter laten online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh