• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anti insecten middel (6)

Jaag insecten weg en zorg dat er geen vuil van achterblijft door anti insecten middel te gebruiken. Bestel dit middel tegen insecten bij ThuisSchoonmaken.nl
Toepassing
Vervuiling
Insect Clean Spider Free (voorheen AntiSpin)
€24,95
Sale
 Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer
Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer
€29,95 €27,50
TIP
 Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit
Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit
€57,95 €51,95
Sale
 Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm
Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm
€12,95 €9,95
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Toon 1 - 6 van 6

Anti insecten middel

Er is niet veel vervelender als het hebben van insecten in uw huis. Ze kruipen rond, vliegen om uw hoofd heen en laten ook nog eens vuil achter. Als u hier last van heeft kunt u er gelukkig wat tegen doen. Gebruik anti insecten middel in huis. Dit werkt op verschillende manieren waardoor insecten niet meer zullen willen verblijven bij u. Het middel weert vuil van oppervlakken en zorgt dat het zich niet kan hechten. Dit gebeurd dus ook met spinrag waardoor ze geen nest kunnen maken in uw huis. Mocht dit wel eens gebeuren dan zal het vuil wat zij maken niet hechten waardoor u het eenvoudig kunt wegvegen nadat de insecten weg zijn. Het middel doodt geen beestjes.

Verwijder insecten veilig met anti insecten middel

Het is erg belangrijk om binnenshuis gebruik te maken van veilige middelen. U woont in uw huis en wilt geen schade aan uw gezondheid oplopen. De schoonmaakmiddelen die u bij ons vindt zijn allemaal geschikt voor professioneel gebruik en zijn dus veilig en leveren goed werk. Een anti insecten middel heeft geen chemische werking en doodt dus geen insecten. Dit diervriendelijke middel zorgt ervoor dat spinrag zich niet kan hechten waardoor spinnen en andere insecten een andere plek zoeken. Uiteraard kunt u ook deels voorkomen dat insecten binnen komen door een hordeur te plaatsen en kiertjes dicht te maken.

Een schoon huis na een insectenplaag

Anti insecten middel weekt vuil wat insecten achterlaten los van oppervlakken. Dit is spinrag maar ook ontlasting van deze kleine beestjes. Als u ooit in uw huis kleine bruine stipjes heeft gevonden dan is dit waarschijnlijk insectenpoep. Dit wordt dus losgeweekt maar er ontstaat ook een beschermlaag. Deze laag voorkomt de hechting van nieuw vuil waardoor u dit gemakkelijker wegveegt. Als u her en der in huis nog wat spinrag ziet hangen kunt u hiervoor het best gebruik maken van een ragebol. Hiermee pakt u namelijk het spinrag weg van allerlei oppervlakken. Een anti insecten middel werkt als een erg goed en multifunctioneel reinigingsmiddel.

Bestel anti insecten middel bij ThuisSchoonmaken.nl

Anti insecten middel is geschikt om uw woning vrij te maken van allerlei insecten. Dit doet u grondig en op een professionele manier die niet schadelijk is voor uw gezondheid. Ook de insecten zullen hierdoor niet gedood worden. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele middelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u het anti insecten middel de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel een anti insecten middel en alle andere producten die u kunt gebruiken voor het verwijderen van insecten en het vuil wat zij achter laten online bij ThuisSchoonmaken.nl.