• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Imex Glyfosaat (5)

Gebruik Imex Glyfosaat onkruidverdelger voor het grondig verwijderen van onkruid op een snelle en veilige manier. Bestel het middel bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger
€25,95
Sale
 IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)
IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)
€69,95 €64,95
Sale
 IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit
IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit
€59,95 €54,95
IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger
€19,95
Primstar Gazon Onkruidverdelger
€20,57
Toon 1 - 5 van 5

Imex Glyfosaat

Het is erg vervelend om onkruid in uw tuin te hebben. U heeft het nog niet weggehaald of het lijkt alweer terug te groeien. Vaak bij het weghalen blijven er nog stukken wortel achter in de grond waardoor het snel terug groeit. Het ontsiert niet alleen maar is ook schadelijk voor uw goede planten. Deze hebben ruimte nodig om goed te kunnen groeien, ook de wortels. Door veel onkruid hebben ze deze ruimte niet en zullen ze ook het zonlicht van uw planten ontnemen. Door gebruik te maken van Imex glysofaat verdwijnt onkruid en ziet uw tuin er weer uit zoals u graag wilt hebben.

Onkruid weg met Imex glysofaat

Als u handmatig onkruid gaat verwijderen kan dit een urenlange klus zijn. Zeker als u veel tegels heeft liggen waar het ook tussen groeit. U moet voorzichtig het onkruid verwijderen tussen uw planten als deze nog leven. Ook groeit het erg goed in de voegen tussen uw tegels. Gelukkig is dit probleem erg eenvoudig op te lossen. Zo bent u geen uren bezig. De oplossing is simpelweg het aanbrengen van Imex glysofaat, een soort schoonmaakmiddel voor de tuin. Dit middel verdeelt u met een drukspuit over de oppervlakken met onkruid waar het dan zal gaan werken. Onkruid wordt verdelgd inclusief de wortel zodat het niet snel meer zal terug groeien.

Veilig voor dieren en kinderen

Een groot voordeel aan het gebruik van Imex Glysofaat is de veilige werking. Zodra dit middel in contact komt met de vloer of is opgedroogd is het veilig. Het middel wordt inactief waardoor kinderen en dieren gewoon het behandelde gebied in kunnen. Dit is niet schadelijk voor hun gezondheid, alleen het onkruid zal er last van hebben. Een week na het gebruik van dit middel kunt u nieuwe zaadjes zaaien zonder het risico dat deze last hebben van de opgespoten Imex glysofaat. Voor een kind- en diervriendelijke optie kiest u voor deze onkruidverdelger.

Imex glysofaat bestellen in een set

De middelen van dit merk zijn het makkelijkst aan te brengen met een drukspuit. Hier schenkt u het in zodat het evenredig verdeeld kan worden. Om dit zo makkelijk en voordelig mogelijk voor u te maken bieden wij dit aan in een set. Zo heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft om met Imex Glysofaat onkruid te verdelgen. Hierbij heeft u momenteel de keuze uit een middel gecombineerd met een Trolleyspuit of een rugspuit. De ene trekt u achter u aan met wieltjes en de ander draagt u mee. Wat voor u handiger is ligt aan het te behandelen oppervlak en hoeveel gewicht u op uw rug kunt dragen.

Bestel Imex glysofaat bij ThuisSchoonmaken.nl

Imex glycofaat is een krachtige onkruidverdelger waarmee u makkelijk en veilig onkruid verwijderd uit uw tuin. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Dit is een groot voordeel als u snel aan de slag wilt gaan. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL, zo kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel voor de beste service uw onkruidverdelger bij ThuisSchoonmaken.nl.