Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Imex Glyfosaat

Gebruik Imex Glyfosaat onkruidverdelger voor het grondig verwijderen van onkruid op een snelle en veilige manier. Bestel het middel bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger

  Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaat 2 en bekende tegenhanger van Roundup verdelgt onkruid tot in de wortel. Met ingang van 2019 verpakt in flesjes van 200 ml met het minimale bestelaantal van 2 stuks.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaa...

  € 11,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)

  IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)

  Weg met onkruid met onkruidverdelger IMEX Glyfosaat. Het werkt zeer efficiënt en even goed als Roundup maar is 50% goedkoper en nu extra voordelig i.c.m. drukspuit op wielen.

  Weg met onkruid met onkruidverdelger IMEX Glyfosaat. Het werkt zeer efficiënt e...

  -12% Sale

  83,85 € 73,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit

  IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Imex-Glyfosaat i.c.m. deze handige rugspuit. Imex-Glyfosaat 3 is vergelijkbaar met Roundup maar dan 50% goedkoper!

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Imex-Glyfosaat i...

  -11% Sale

  63,85 € 56,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdelgt ook onkruid tot in de wortel maar is nu 50% goedkoper.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdel...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder werkt tegen kleefkruid, vogelmuur, etc. bij pas ingezaaide maar ook in bestaande gazons en grasvelden. Bestrijd tot wel 500 m² met 50 ml Primstar.

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder w...

  € 16,95

  Vergelijk

Imex Glyfosaat onkruidverdelger is te gebruiken voor het grondig verwijderen van onkruid op een veilige en snelle manier. Het is erg vervelend om onkruid in uw tuin te hebben. U heeft het nog niet weggehaald of het lijkt alweer terug te groeien. Vaak bij het weghalen blijven er nog stukken wortel achter in de grond waardoor het snel terug groeit. Het ontsiert niet alleen, maar het is ook schadelijk voor uw planten. Deze hebben ruimte nodig om goed te kunnen groeien, ook de wortels. Door veel onkruid hebben ze deze ruimte niet en zullen ze ook het zonlicht van uw planten ontnemen. Door gebruik te maken van Imex Glyfosaat verdwijnt onkruid en ziet uw tuin er weer uit zoals u graag wilt hebben.

Onkruid weg met Imex Glyfosaat

Als u handmatig onkruid gaat verwijderen kan dit een urenlange klus zijn. Zeker als u veel tegels heeft liggen waar het ook tussen groeit. U moet voorzichtig het onkruid verwijderen tussen uw planten als deze nog leven. Ook groeit het erg goed in de voegen tussen uw tegels. Gelukkig is dit probleem erg eenvoudig op te lossen. Zo bent u geen uren bezig. De oplossing is simpelweg het aanbrengen van dit Imex Glyfosaat, een schoonmaakmiddel voor de tuin. Dit middel verdeelt u met een drukspuit over de oppervlakken met onkruid waar het dan zal gaan werken. Onkruid wordt verdelgd inclusief de wortel zodat het niet snel meer zal terug groeien.

Veilig voor dieren en kinderen

Een groot voordeel aan het gebruik van Imex Glyfosaat is de veilige werking. Zodra dit middel in contact komt met de vloer of is opgedroogd is het veilig. Het middel wordt inactief waardoor kinderen en dieren gewoon het behandelde gebied in kunnen. Dit is niet schadelijk voor hun gezondheid, alleen het onkruid zal er last van hebben. Een week na het gebruik van dit middel kunt u nieuwe zaadjes zaaien zonder het risico dat deze last hebben van de opgespoten Glyfosaat. Voor een kind- en diervriendelijke optie kiest u voor deze onkruidverdelger.

Bestellen in een set

De middelen van dit merk zijn het makkelijkst aan te brengen met een drukspuit. Hier schenkt u het in zodat het evenredig verdeeld kan worden. Om dit zo makkelijk en voordelig mogelijk voor u te maken bieden wij dit aan in een set. Zo heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft om met Imex Glyfosaat onkruid te verdelgen. Hierbij heeft u momenteel de keuze uit een middel gecombineerd met een Trolleyspuit of een rugspuit. De ene trekt u achter u aan met wieltjes en de ander draagt u mee. Wat voor u handiger is ligt aan het te behandelen oppervlak en hoeveel gewicht u op uw rug kunt dragen.

Bestel dit Glyfosaat bij ThuisSchoonmaken.nl

Imex Glyfosaat is een krachtige onkruidverdelger waarmee u makkelijk en veilig onkruid verwijderd uit uw tuin. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Dit is een groot voordeel als u snel aan de slag wilt gaan. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL, zo kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel voor de beste service uw Imex Glyfosaat bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh