Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

AlgaVelan

Verwijder groene mos en algen op een professionele en veilige manier met de schoonmaakmiddelen van het merk Algavelan welke u vindt bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan (AV Coating) is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief verwijderen van groene aanslag van algen en mos. AlgaVelan is gemaakt van voedingsmiddelen die algen en mossen afdekken waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan (AV Coating) is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het ef...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Dekzeilreiniger

  AlgaVelan Dekzeilreiniger

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder moeite het dekzeil van uw boot, zonneschermen, luifels, parasols, partytenten etc. schoon te krijgen.

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder mo...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan - 2x 1 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter - VOORDEELSET

  AlgaVelan - 2x 1 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter - VOORDEELSET

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effectief reinigen van groene aanslag zoals algen en mossen. Met AlgaVelan dekt u algen en mossen af waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effec...

  € 112,95

  Vergelijk

Als u rondom uw huis last heeft van mos of algen is dit een vervelend probleem. Het breidt zich snel uit in en rondom vijvers en zwembaden. Het is dan ook erg belangrijk om hiermee snel aan de slag te gaan en de aanslag te verwijderen. Het kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen zal dit niet moeilijk zijn. Algavelan is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort groene mossen en algen. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al snel. Lees verder en ontdek meer over de werking en de voordelen van dit middel voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Groene mossen en algen weg

Vaak ontstaan groene mossen op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk om hier snel mee aan de slag te gaan zodat het zich niet verder uitbreid. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is niet zon groot probleem maar ziet er simpelweg niet zo mooi uit. Algavelan is een professioneel merk wat schoonmaakmiddelen aanbiedt die hierin gespecialiseerd zijn. Verwijder algen en mos met het grootste gemak met deze optie uit ons assortiment.

Gebruik in vijvers en zwembaden

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken in een zwembad of vijver is het belangrijk dat dit veilig is. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Als uw vijver vissen heeft is het niet de bedoeling dat deze na het behandelen doodgaan. Het is ook niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw zwembad gaat zwemmen. Algavelan is Ph neutraal en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze zullen werken tegen groene mossen en algen maar zullen uw gezondheid of de vissen niet aantasten. Het middel is niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten. Dit middel zal alleen in water levende organismen aantasten.

Bestel het bij ThuisSchoonmaken.nl

Binnen ons assortiment zijn er diverse opties als het gaat om dit merk verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene alg en groene mossen. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u de schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel Algavelan en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene mos en algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 9.1 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 9.1 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 15:30 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh