• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AlgaVelan (3)

Verwijder groene mos en algen op een professionele en veilige manier met de schoonmaakmiddelen van het merk Algavelan welke u vindt bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)
€22,95
AlgaVelan Dekzeilreiniger
€22,95
Sale
 AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
€95,93 €72,95
Toon 1 - 3 van 3

AlgaVelan

Als u rondom uw huis last heeft van mos of algen is dit een vervelend probleem. Het breidt zich snel uit in en rondom vijvers en zwembaden. Het is dan ook erg belangrijk om hiermee snel aan de slag te gaan en de aanslag te verwijderen. Het kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen zal dit niet moeilijk zijn. Algavelan is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort groene mossen en algen. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al snel. Lees verder en ontdek meer over de werking en de voordelen van Algavelan voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Groene mossen en algen weg met Algavelan

Vaak ontstaan groene mossen op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk om hier snel mee aan de slag te gaan zodat het zich niet verder uitbreid. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is niet zon groot probleem maar ziet er simpelweg niet zo mooi uit. Algavelan is een professioneel merk wat schoonmaakmiddelen aanbiedt die hierin gespecialiseerd zijn. Verwijder algen en mos met het grootste gemak met deze optie uit ons assortiment.

Gebruik in vijvers en zwembaden

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken in een zwembad of vijver is het belangrijk dat dit veilig is. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Als uw vijver vissen heeft is het niet de bedoeling dat deze na het behandelen doodgaan. Het is ook niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw zwembad gaat zwemmen. Algavelan is Ph neutraal en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze zullen werken tegen groene mossen en algen maar zullen uw gezondheid of de vissen niet aantasten. Het middel is niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten. Algavelan zal alleen in water levende organismen aantasten.

Bestel Algavelan bij ThuisSchoonmaken.nl

Binnen ons assortiment zijn er diverse opties Algavelan verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene alg en groene mossen. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u de schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel Algavelan en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene mos en algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.