• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AlgaVelan (3)

Toepassing
Vervuiling
AlgaVelan Dekzeilreiniger
€22,95
Sale
 AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
€95,93 €72,95
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)
€22,95
Toon 1 - 3 van 3

AlgaVelan

Heeft u last van groene aanslag in uw tuin of terras? AlgaVelan is een krachtige groene aanslagverwijderaar en zeer veilig voor mens, dier en plant. Dit is een plantaardig middel dat past binnen een milieuvriendelijke oplossing. Dankzij de aanwezigheid van plantaardige bestanddelen valt AlgaVelan niet in de groep biociden. Bij ThuisSchoonmaken.nl zijn we continue op zoek naar krachtige reinigingsproducten voor woning, tuin en terras. Deze hebben we gevonden met AlgaVelan, geschikt voor professioneel en particulier gebruik.

Algen en mossen verwijderen

Groene aanslag is hardnekkig en bestaat uit algen en mossen. Algen en mossen groeien goed op schaduwrijke en vochtige plaatsen. Dit zien we dan ook veel tegen rondom zwembaden en vijvers, vooral wanneer hier schaduwplaatsen zijn aangebracht. Ditzelfde geldt voor schaduwrijke terrassen, looppaden, op kozijnen of houten schuttingen.

U herkent algen dankzij hun groene aanwezigheid en gladde en glibberige structuur. Wanneer algen vochtig worden, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is daarom belangrijk om groene aanslag te voorkomen op terrassen en looppaden. Algen en mos worden ook gezien op houten schuttingen, daken, dierenverblijven en op tuinmeubilair. Mossen zijn wat zachter en dikker dan algen en minder glibberig. Ze ontsieren de omgeving wel.

Algen verwijderen bij vijvers en zwembaden

De meeste algenverwijderaars zijn PH neutraal, maar niet veilig voor in water levende organismen. AlgaVelan bevat alleen natuurlijke bestanddelen, waardoor het veilig in gebruik is. AlgaVelan kan ook gebruikt worden rondom zwembaden en bij vijvers. Te denken valt aan loopbruggen, plateau’s of beelden die bij de vijver staan. De plantaardige bestanddelen van AlgaVelan zorgen ervoor dat deze niet onder de groep biociden valt. Een spuitlicentie is dan ook niet nodig.

Gebruik AlgaVelan gerust bij vijvers en waterpartijen. Het is onschadelijk voor kikkers, goudvissen, koikarpers en andere in het water levende organismen. Ook voor planten is AlgaVelan een volkomen veilig product. Hierbij is het belangrijk om AlgaVelan in normale doseringen toe te passen. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op.

Gebruik van AlgaVelan

Pas het middel toe op droge dagen met een omgevingstemperatuur van 8 graden Celsius of meer. Verdun een liter AlgaVelan op 3 tot 6 liter water. Voor gebruik op steile of hellende oppervlakken en daken gebruikt u een verhouding van 1 op 3, voor houten en betonnen oppervlakken gebruikt u een verdunning van 1 op 6. Breng AlgaVelan aan met een platte spuitkop. Zorg dat het product elkaar goed overlapt. Gebruik voldoende AlgaVelan, zodat het ook in kan werken. Brengt u het product op een verticaal oppervlak aan, wrijf dit dan in met een zachte borstel.

De ingrediënten van AlgaVelan zorgen ervoor dat algen en mossen verstikken. Hierdoor sterven ze af en verdwijnen vanzelf. Binnen enkele dagen ziet u zichtbaar resultaat, dat is de kracht van AlgaVelan. Regenwater spoelt algen en mossen weg. Wanneer er toch een groene aanslag achterblijft, is dit eenvoudig te verwijderen met behulp van de tuinslang of een borstel.

Gebruik AlgaVelan op stenen ondergrond, terrassen, daken, kunstgras, kozijnen, tuinmeubilair en vlonders. Overal waar u groene aanslag tegenkomt, werkt AlgaVelan effectief en langdurig. Dit middel wordt dan ook gebruikt door de hovenier, schilder, glazenwasser en consument.

AlgaVelan werkt langdurend

Dit product verwijdert groene aanslag en brengt tegelijkertijd een onzichtbare impregneer laag aan. Hierdoor is de ondergrond langdurig beschermd tegen de vorming van nieuwe groene aanslag. Het is dan ook het ideale product voor gebruik in de tuin of op het erf.

AlgaVelan werkt gedurende 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de toepassing en de omgeving. Vochtige en schaduwrijke plekken zullen iets vaker behandeld moeten worden, droge en zonrijke plaatsen hebben voldoende aan een jaarlijkse behandeling.

ThuisSchoonmaken.nl is uw partner op het gebied van een schone woonomgeving. AlgaVelan is geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor het bedrijf aan huis. Zorg voor een stralende omgeving en gebruik AlgaVelan voor het verwijderen van hardnekkige groene aanslag. Dit product is bij ons verkrijgbaar in flessen van 1 liter. Naast de literfles hebben we ook een voordelig combinatiepakket, dit bestaat uit twee flessen AlgaVelan en een rugspuit. Verwijder groene aanslag effectief van dekzeil, zonneschermen of parasol met de AlgaVelan textielreiniger. Voor alles hebben we een oplossing.