Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

AlgaVelan

Verwijder groene mos en algen op een professionele en veilige manier met de schoonmaakmiddelen van het merk Algavelan welke u vindt bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reinigen van groene aanslag van algen en mos. Het dekt algen en mossen af waardoor zij stikken en verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reini...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Dekzeilreiniger

  AlgaVelan Dekzeilreiniger

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder moeite het dekzeil van uw boot, zonneschermen, luifels, parasols, partytenten etc. schoon te krijgen.

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder mo...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effectief reinigen van groene aanslag zoals algen en mossen. Met AlgaVelan dekt u algen en mossen af waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effec...

  -10% Sale

  85,85 € 76,95

  Vergelijk

Als u rondom uw huis last heeft van mos of algen is dit een vervelend probleem. Het breidt zich snel uit in en rondom vijvers en zwembaden. Het is dan ook erg belangrijk om hiermee snel aan de slag te gaan en de aanslag te verwijderen. Het kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen zal dit niet moeilijk zijn. Algavelan is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort groene mossen en algen. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al snel. Lees verder en ontdek meer over de werking en de voordelen van dit middel voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Groene mossen en algen weg

Vaak ontstaan groene mossen op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk om hier snel mee aan de slag te gaan zodat het zich niet verder uitbreid. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is niet zon groot probleem maar ziet er simpelweg niet zo mooi uit. Algavelan is een professioneel merk wat schoonmaakmiddelen aanbiedt die hierin gespecialiseerd zijn. Verwijder algen en mos met het grootste gemak met deze optie uit ons assortiment.

Gebruik in vijvers en zwembaden

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken in een zwembad of vijver is het belangrijk dat dit veilig is. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Als uw vijver vissen heeft is het niet de bedoeling dat deze na het behandelen doodgaan. Het is ook niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw zwembad gaat zwemmen. Algavelan is Ph neutraal en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze zullen werken tegen groene mossen en algen maar zullen uw gezondheid of de vissen niet aantasten. Het middel is niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten. Dit middel zal alleen in water levende organismen aantasten.

Bestel het bij ThuisSchoonmaken.nl

Binnen ons assortiment zijn er diverse opties als het gaat om dit merk verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene alg en groene mossen. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u de schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel Algavelan en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene mos en algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh