Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Biogroen

Verwijder groene aanslag veilig van allerlei oppervlakken, zelfs van hout en steen. Bestel voor het reinigen hiervan Biogroen bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te hoeven schrobben! Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, in verdunde vorm niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang. Verkrijgbaar in 2 liter fles en 5 liter can.

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te ho...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen groene aanslag verwijderaar verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te hoeven schrobben! Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, in verdunde vorm niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang.

  Biogroen groene aanslag verwijderaar verwijderd groene aanslag van algen op alle...

  € 54,95

  Vergelijk
  • Biogroen - 2 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter

  Biogroen - 2 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter

  Biogroen groene aanslagverwijderaar verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere ondergrond zonder te hoeven schrobben. Nu extra voordelig i.c.m. deze rugspuit professioneel (16 ltr.)

  Biogroen groene aanslagverwijderaar verwijdert net zoals Biomos groene aanslag v...

  € 84,95

  Vergelijk

Biogroen is het perfect product als u rondom uw huis last heeft van groene aanslag. Het breidt zich snel uit. Het is dan ook erg belangrijk om hiermee snel aan de slag te gaan en de aanslag te verwijderen. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen zal dit niet moeilijk zijn. Biogroen is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort aanslag, het werkt grondig en snel. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al. Lees verder en ontdek meer over de werking en de voordelen van dit middel voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Aanslag verwijderen

Wanneer groene aanslag eenmaal is ontstaan kunt u dit op diverse manieren weer schoonmaken. U kunt hierbij flink gaan schrobben met bijvoorbeeld een borstel om oppervlakken weer schoon te krijgen. Ook zou u gebruik kunnen maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u zonder middelen te gebruiken oppervlakken reinigen. Deze zijn vaak wel erg prijzig om aan te schaffen. Als u een makkelijk te gebruiken middel wilt wat niet veel kost dan is Biogroen de beste optie. Deze groene aanslagreiniger spuit of giet u verdund op het oppervlak waarna u het laat inwerken. Na een aantal dagen ziet u de aanslag vanzelf weer verdwijnen. Oppervlakken zien er weer netjes uit en zijn direct tot een jaar beschermd.

De voordelen van werken met dit middel

Groene aanslag reinigen met groene aanslagreiniger zou makkelijk moeten zijn. Dat is het werken met Biogroen absoluut. Het enige wat u hoeft te doen is het middel verdunnen en het op de aangeslagen oppervlakken te gieten. Behalve het gebruiksgemak heeft werken hiermee nog een voordeel. Het is namelijk een milieubewuste keuze. Deze groene aanslagreiniger is PH-neutraal waardoor het niet schadelijk is voor de ondergrond en het milieu. Bij alles in ons assortiment proberen wij rekening te houden met de impact die dit kan hebben op het milieu.

Bestel Biogroen bij ThuisSchoonmaken.nl

Binnen ons assortiment zijn er diverse opties verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Ook vindt u sets waarbij het gecombineerd wordt met schoonmaakmachines. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene aanslag. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel Biogroen en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene aanslag online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 9.1 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 9.1 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 15:30 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh