• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biogroen (4)

Verwijder groene aanslag veilig van allerlei oppervlakken, zelfs van hout en steen. Bestel voor het reinigen hiervan Biogroen bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€49,75
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
€59,90 €49,95
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
€64,95 €56,95
Sale
 Biogroen groene aanslag verwijderaar
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€22,95 €21,50
Toon 1 - 4 van 4

Biogroen

Als u rondom uw huis last heeft van groene aanslag is dit een vervelend probleem. Het breidt zich snel uit. Het is dan ook erg belangrijk om hiermee snel aan de slag te gaan en de aanslag te verwijderen. Door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen zal dit niet moeilijk zijn. Biogroen is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort aanslag, het werkt grondig en snel. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al. Lees verder en ontdek meer over de werking en de voordelen van Biogroen voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Aanslag verwijderen met Biogroen

Wanneer groene aanslag eenmaal is ontstaan kunt u dit op diverse manieren weer schoonmaken. U kunt hierbij flink gaan schrobben met bijvoorbeeld een borstel om oppervlakken weer schoon te krijgen. Ook zou u gebruik kunnen maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u zonder middelen te gebruiken oppervlakken reinigen. Deze zijn vaak wel erg prijzig om aan te schaffen. Als u een makkelijk te gebruiken middel wilt wat niet veel kost dan is Biogroen de beste optie. Deze groene aanslagreiniger spuit of giet u verdund op het oppervlak waarna u het laat inwerken. Na een aantal dagen ziet u de aanslag vanzelf weer verdwijnen. Oppervlakken zien er weer netjes uit en zijn direct tot een jaar beschermd.

De voordelen van werken met Biogroen

Groene aanslag reinigen met groene aanslagreiniger zou makkelijk moeten zijn. Dat is het werken met Biogroen absoluut. Het enige wat u hoeft te doen is het middel verdunnen en het op de aangeslagen oppervlakken te gieten. Behalve het gebruiksgemak heeft werken hiermee nog een voordeel. Het is namelijk een milieubewuste keuze. Deze groene aanslagreiniger is Ph-neutraal waardoor het niet schadelijk is voor de ondergrond en het milieu. Bij alles in ons assortiment proberen wij rekening te houden met de impact die dit kan hebben op het milieu.

Bestel Biogroen bij ThuisSchoonmaken.nl

Binnen ons assortiment zijn er diverse opties Biogroen verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Ook vindt u sets waarbij het gecombineerd wordt met schoonmaakmachines. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene aanslag. Dit doet u makkelijk en op een professionele manier. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel Biogroen en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene aanslag online bij ThuisSchoonmaken.nl.