• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Professionele schoonmaakartikelen (8)

Toepassing
Vervuiling
PRO-Tech Kit- en Lijmverwijderaar
€19,95
PRO-Tech Lijm- en Bitumen Remover
€19,95
PRO-Tech Multi Foam
€13,95
Sale
 PRO-Tech Impregneerspray
PRO-Tech Impregneerspray
€19,95 €16,95
PRO-Tech RVS Reiniger
€13,95
PRO-Tech RVS Polish Spray
€18,95
PRO-Tech Graffiti & Viltstift Remover
€18,95
James Remover
€9,95
Toon 1 - 8 van 8

Professionele schoonmaakartikelen

Schoonmaakbedrijven worden ingezet voor kantoren, openbare ruimtes en woningen. Met hun professionele reinigingsmiddelen weten schoonmakers iedere ruimte stralend schoon te krijgen. Krachtige producten die alleen toegankelijk zijn voor schoonmaakbedrijven, ThuisSchoonmaken.nl maakt hier een einde aan. In ons assortiment vindt u professionele reinigingsmiddelen voor thuisgebruik. Zeer geschikt voor de woonkamer, keukens en andere ruimtes binnenshuis. Bespaar kosten op het inhuren van een schoonmaakbedrijf en vertrouw op onze professionele reinigingsmiddelen.

Reiniger en beschermer voor verschillende ondergronden

Van impregneerspray tot lijmverwijderaar, bij ons vindt u altijd professionele reinigingsmiddelen. Producten die doen wat ze beloven, daar kunt u op vertrouwen. De PRO-Tech impregneerspray beschermt verschillende ondergronden tegen vuil en vocht. Dit product laat een onzichtbaar laagje achter, waardoor water, olie en vuil geen kans krijgt.

De unieke grondstoffen vormen een beschermende filmlaag. Deze laag is luchtdoorlatend maar weert uitstekend water, olie en verschillende vormen van vervuiling. Deze professionele reinigingsmiddelen gebruikt u in badkamers en keukens, op natuursteen of keramiek. Gebruik het product ook voor tenten, schoenen en zonwering of andere toepassingen. Het middel is sneldrogend en geeft een langdurige bescherming. Door gebruik te maken van dit product hoeft u minder snel schoon te maken, dat is de kracht van professionele reinigingsmiddelen.

Verwijderen van vet, olie en nicotine

Waar geleefd wordt, ontstaat snel vervuiling. Heeft u last van smeerolie, siliconen, nicotine of vet? De PRO-Tech Multi Foam verwijdert op eenvoudige wijze vervuiling van vloerbedekking, werkbladen of glas. Deze professionele reinigingsmiddelen hebben een hoog oplossend vermogen dankzij het reinigingsschuim. Het ontvet en verwijdert vuil moeiteloos. Dit product is geschikt voor regelmatig gebruik.

RVS reiniger en polish

Professionele reinigingsmiddelen voor RVS oppervlakken, dat vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl. De PRO-Tech RVS reiniger is geschikt voor afzuigkappen, RVS fornuizen, ovens en koelkasten. Ook kunt u dit product buiten toepassen bij de terrasverwarming of tuinverlichting. Het product verwijdert moeiteloos vervuiling en laat een beschermende filmlaag achter. Hierdoor ontstaat er minder snel nieuwe vervuiling. De RVS reiniger is onschadelijk voor alle RVS oppervlakken en laat een prachtige glans achter.

Bij polijsten maakt u een oppervlak gladder, waardoor er een hoogglans ontstaat. Professionele reinigingsmiddelen die dit kunnen bereiken vindt u in ons assortiment. De PRO-Tech RVS polish is zeer geschikt voor alle rvs oppervlakken maar ook kunststoffen, messing en koper. Daarnaast gebruikt u het op edelmetalen, trespa of geëtst glas. Breng de polish spray in een dunne laag aan, verdeel dit goed en begin met polijsten. Maak het oppervlak na het polijsten schoon of spoel het af met water.

Professionele reinigingsmiddelen voor het verwijderen van lijm of graffiti

Lijm en lijmresten waaronder stickerlijm zijn vaak moeilijk te verwijderen. Onze PRO-Tech lijm- en bitumen remover verwijdert moeiteloos alle lijmresten, schilderstaperesten, kit en pur. Daarnaast weet het uitstekend teer en olie te verwijderen van verschillende oppervlakken. We raden aan om altijd eerst op een onopvallende plaats te testen.

Voor het week maken en verwijderen van siliconen en lijmresten bevelen we de PRO-Tech kit- en lijmverwijderaar aan. Dit is een milde reiniger die geen lak en kunststoffen aantast. Het product verwijdert niet alleen kitresten en lijmresten maar ook kauwgom en lijm van autoruiten. Laat het product enkele minuten inwerken en verwijder de kit of lijmresten. Indien nodig herhaalt u deze behandeling.

Graffiti op deuren, rolluiken, trespa of verkeersborden verwijdert u grondig met de PRO-Tech graffiti en viltstift remover. Deze krachtige reinigingsmiddelen verwijderen viltstift, spuitbusverf of latexverf van geschilderde of gecoate materialen. Laat dit product 5 minuten inwerken, verwijder vervolgens de vervuiling met water en zeep. Spoel goed na met ruim water.

PRO-Tech is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik, bij ThuisSchoonmaken.nl nu ook beschikbaar voor de consument. In ons assortiment vindt u de beste professionele reinigingsmiddelen van dit merk.