• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerreiniger (15)

Laat uw vloer weer stralen als toen deze net is gelegd met een goede vloerreiniger. Bestel uw professionele vloerreiniger voordelig bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
Test Reinigingsset
€18,50
Dr. Schutz Actief Reiniger R280 can à 10 liter
€97,63
James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog (A)
€9,95
Toon 1 - 15 van 15

Vloerreiniger

Overal in uw huis liggen er als het goed is vloeren en deze hebben regelmatige reiniging nodig. Als dit niet gebeurd zullen uw vloeren van kleur veranderen en sommige vlekken zullen na intrekken haast niet te verwijderen zijn. Binnen ons assortiment voor vloeronderhoud vindt u een vloerreiniger voor elke soort vloer. Hiermee kunt u uw vloer normaal schoonmaken maar ook zeer hardnekkig vuil verwijderen. Bepaal voordat u een product gaat aanschaffen wat uw verwachtingen zijn en lees de omschrijving goed door. Zo voorkomt u dat een product niet doet wat u wilt omdat het de verkeerde variant is. Lees even verder, bekijk vervolgens ons assortiment en bestel dan uw vloerreiniger vanuit ons uitgebreide assortiment.

Gebruik maken van een ECO vloerreiniger

Het milieu is erg belangrijk en daar worden steeds meer mensen zich van bewust. Omdat wij hier ook mee bezig zijn bieden wij milieubewuste opties aan. Deze hebben een ecolabel om 2 redenen. Het middel is meer geconcentreerd en kan dus in een kleinere fles. Dit betekend dus minder plastic afval. Ook is er minder vervoer nodig omdat er meerdere flessen vloerreiniger tegelijk kunnen worden vervoerd. Schoonmaakmiddelen kunnen best een impact hebben op het milieu dus het is goed om hierbij stil te staan wanneer u vloerreiniger aanschaft.

Stenen vloeren weer als nieuw

Stenen vloeren zijn erg mooi en geven een geweldige uitstraling in uw woning. Ook als slechts een kamer hiermee is gelegd ziet het er al geweldig uit. Het onderhoud hiervan is echter minder eenvoudig als ervan genieten. Door het ruwe oppervlak en de voegen is het niet eenvoudig een stenen vloer netjes te houden. U heeft het ongetwijfeld al geprobeerd met diverse middelen maar deze lijken het soms alleen te verergeren. Daarom hebben wij voor dit soort vloeren aparte opties. Deze middelen worden op verschillende manieren gebruikt. U brengt hiermee bijvoorbeeld een coating aan waardoor schoonmaken makkelijker wordt. Ook kunt u kiezen voor vloerreiniger met een milde reiniging of een intense reiniging.

Sterk vuil verwijderen met vloerreiniger

Normaal gesproken is vuil wel te verwijderen met een normale vloerreiniger. Toch zijn dit soort reinigingsmiddelen niet altijd sterk genoeg. Als u bouwvuil, verfvlekken of andere onmogelijk te verwijderen vlekken heeft, is er wat anders nodig. Binnen ons assortiment vindt u een vloerreiniger welke vloeren schoonmaakt en stript van alle soorten vuil. Zo hoeft u de vloer niet te vervangen of tegen lelijke plekken aan te kijken. Het is bij zon krachtig middel belangrijk om de instructies goed op te volgen en te werken in stukken zodat u het overzicht niet kwijt raakt. Behandel met dit soort producten zoals de vloerreiniger niet de gehele vloer in een keer.

Een schoonmaakmiddel voor alle vloeren

Het is altijd handig een middel in huis te hebben wat geschikt is voor alle soorten vloeren en eventueel zelfs voor de rest van uw interieur. Dit middel kunt u pakken als u even snel wat wilt dweilen of afnemen. Wij hebben hiervan diverse opties in ons assortiment. U kunt eenvoudig uw vloeren reinigen met deze vloerreiniger. Vaak is er in een woning niet maar één soort vloer vindbaar. Zo treft u in de badkamer vaak een tegelvloer aan, in de huiskamer laminaat en in een gang misschien weer vinyl

Bestel vloerreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Als u producten gaat bestellen voor het schoonmaken van de vloeren in uw huis moet dit goed zijn. De vloer neemt veel ruimte in beslag en moet er goed uitzien. Binnen ons assortiment vindt u slechts professionele producten zodat uw vloer na gebruik ook echt zal stralen. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de tegels wanneer u onze producten gebruikt volgens instructies. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel voor de beste service uw vloerreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.