• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerreiniger (18)

Vloerreiniger voor kunststeen, natuursteen, baksteen of tapijt en karpet. Professionele vloerreinigers voor thuisgebruik, voor een mooi resultaat.
Toepassing
Vervuiling
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Sale
 HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
HMK P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
Voordeelset
 HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
HMK R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
HMK R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
James Vlekkenwonder
€15,95
James Vlekkenspray
€14,95
Sale
 James Vlekverwijderaar Starterset
James Vlekverwijderaar Starterset
€30,95 €27,95
Wilnelco Tapijtreiniger
€24,95
Test Reinigingsset
€18,50
Dr. Schutz Actief Reiniger R280 can à 10 liter
€97,63
Toon 1 - 18 van 18

Vloerreiniger

Met de beste vloerreiniger maakt u uw vloeren op een professionele manier schoon. Onze vloerreiniger is geschikt voor tegelvloeren, plavuizen, natuursteen, hardsteen en veel andere harde vloeren. Daarnaast hebben we uitstekende producten in ons assortiment voor het verwijderen van vlekken op tapijt. Welke vloer u ook heeft, ThuisSchoonmaken.nl maakt de professionele vloerreiniger voor iedereen toegankelijk.

Vloerreiniger edelzeep

Kent u onze edelzeep/vloerzeep voor tegelvloeren? Dit product reinigt en voedt verschillende tegelvloeren, cotto, kunststeen en natuursteen. Deze milde neutrale vloerreiniger is zeer geschikt voor regelmatig gebruik, waarbij de vloer gevoed wordt. Gebruik deze reiniger dan ook voor marmer, graniet, leisteen of plavuizen. Dankzij dit product wordt de kleurstructuur verdiept en krijgt een warme uitstraling. Na gebruik is de vloer vuilafstotend, wat voor een zichtbaar langdurig schone vloer zorgt. De vloerzeep is verkrijgbaar in flessen van 1 liter of als handig voordeel pakket.

Zuurvrije vloerreiniger

Sterk vervuilde kalkhoudende vloeren maakt u grondig schoon met de zuurvrije vloerreiniger. Het middel verwijdert waslagen, bouwvuil en cementsluier. Gebruik dit product voor vloeren van natuursteen, travertin, graniet, marmer of kunststeen. Dankzij de zuurvrije basis wordt politoer niet aangetast. Ook deze vloerreiniger is verkrijgbaar in flessen van 1 liter of als voordeelpakket van 3 flessen á 1 liter.

Heeft u last van olieachtige en vettige lagen of bouwvervuiling op tegels, plavuizen of baksteen, maak dan gebruik van de vloerreiniger HMK R157. Dit product tast geen gepolijste oppervlakken aan en is hiermee geschikt voor verschillende harde vloeren. U verdunt deze vloerreiniger 1 op 2 tot 1 op 20, afhankelijk van de vervuiling. Dit product mag niet indrogen, spoel daarom na met water.

De beste vloerreiniger voor matte en doffe vloeren

Matte en doffe vloeren binnenshuis krijgen een prachtige glans dankzij de vloerreiniger slijtvaste zijdeglans. Dit reinigingsmiddel voorkomt binnendringen van water en vuil en is geschikt voor betonsteen, plavuizen, asfalttegels en gewone tegels. Zonder uitvegen ontstaat er een mooie zijdeglans en beschermlaag. Hiermee wordt de vloer langdurig beschermd tegen water en vuil. Dit is de beste vloerreiniger voor alle matte en doffe vloeren in huis.

Heeft u een vloer van cotto, baksteentegels of klinkers, impregneer deze met de vloerreiniger cotto en klinkerolie. Verdun het product en breng het gelijkmatig aan door middel van een doek, tissuepapier of met de hand. Deze vloerreiniger is geschikt voor sterk zuigende keramische vloeren en brengt de kleur omhoog.

Naast bovenstaande producten hebben we de vloerreiniger voor tegels en sanitair. Deze vloerreiniger verwijdert kalkaanslag, zeepresten en cementsluiers. Het ideale product voor gebruik in natte ruimten, badkamer en toilet. Zelfs urinesteen verwijdert u met deze krachtige vloerreiniger. De basisreiniger is geschikt voor veel harde vloeren waaronder vinyl, linoleum, PVC, natuursteen vloeren en kunststeen vloeren. Ook rubber vloeren maakt u stralend schoon met deze vloerreiniger. Het product verwijdert grondig bouwvuil, zelfglansmiddelen, kalk en resten van waslagen.

Vloerreiniger voor tapijt

Onze tapijtreiniger is een krachtige vloerreiniger voor het geheel reinigen van tapijten en karpetten, maar ook voor het verwijderen van kleinere vlekken. Daarnaast is deze vloerreiniger toepasbaar op stoffen meubels. Dit is een professionele vloerreiniger zoals die door schoonmaakbedrijven wordt ingezet, nu ook beschikbaar voor de consument.

Heeft u last van vlekken zoals rode wijn, cola, eigeel, bloed of koffie in tapijt of meubelstof? James vlekkenwonder is een reiniger die niet alleen reinigt maar ook een beschermlaag achterlaat. Het verwijdert grondig alle vlekken en voorkomt hervervuiling dankzij de krachtige werking. James vlekkenwonder is biologisch afbreekbaar en hiermee een milieuvriendelijk product. U gebruikt het middel op tapijt, karpet, meubelstof of wol.

De James vlekkenspray is geschikt voor het verwijderen van viltstift, verf, hars en lijm uit alle stoffen ondergronden. Deze vloerreiniger is geschikt voor synthetische en wollen materialen en droogt snel. Dankzij de speciale behandeling ontstaat er een beschermlaag, waardoor nieuwe vervuiling voorkomen wordt.

Welke vloerreiniger u ook zoekt, ThuisSchoonmaken.nl heeft altijd de beste producten in het assortiment. Voor alle harde en zachte vloeren vertrouwt u op onze krachtige producten, geschikt voor thuisgebruik en professioneel gebruik.