• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dweilset (13)

Uw vloeren grondig en streeploos schoonmaken doet u het beste met een dweilset uit ons assortiment, bestel daarom online uw dweilset bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
tip
 ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)
ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)
€56,95
Sale
 Set Vloeren Dweilen (1x mop)
Set Vloeren Dweilen (1x mop)
€81,21 €74,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren Dweilen (2x mop)
Set Vloeren Dweilen (2x mop)
€84,95
Set Houten Vloeren Dweilen
€74,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)
Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)
€100,76 €84,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)
Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)
€107,50
Sale
 Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)
Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)
€124,15 €107,50
Sale
 Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem
Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem
€101,66 €92,50
Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat
€68,05
Sale
 Set Vloeren Stofwissen
Set Vloeren Stofwissen
€64,55 €58,50
Test Reinigingsset
€18,50
Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem (1x mop)
€74,95
Toon 1 - 13 van 13

Dweilset

Het is belangrijk om de vloer in uw huis regelmatig goed schoon te maken. Hiervoor kunt u verschillende middelen gebruiken en aanschaffen in ons assortiment. Deze schoonmaakmaterialen maken het makkelijk om uw vloer goed schoon te maken. U heeft hierbij de keuze tussen het aanschaffen van losse producten of een dweilset. Als u nog niet veel schoonmaakspullen in huis heeft is een set aan te raden omdat dit alles bevat wat u nodig heeft om uw vloer schoon te makken. U kunt niets vergeten en het is vaak ook nog eens voordeliger als het los aanschaffen van alle producten. Lees meer over het aanschaffen van een dweilset vanuit ons assortiment.

De juiste dweilset aanschaffen

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke verschillende eigenschappen hebben. Zo bieden wij standaard schoonmaaksets aan die u kunt gebruiken voor uw vloeren en wanden maar wij hebben ook opties speciaal voor houten vloeren. Als u geen zin heeft om te werken met een emmertje met sop dan is een dweilset met sprenkler misschien wel ideaal voor u. De steel hiervan heeft een systeem wat u kunt vullen met water waardoor dit direct op de grond gesprenkeld kan worden. Bekijk wat past bij uw wensen en schaf hierbij de juiste schoonmaakproducten aan. Doordat wij professionele schoonmaakproducten aanbieden krijgt u altijd de nodige kwaliteit om echt een goed resultaat te krijgen en u mag hiervan dan ook verwachten dat de spullen lang meegaan. Een dweilset aanschaffen vanuit ons assortiment is een investering waar u jaren plezier van kunt hebben als u kiest voor de juiste set.

Een microvezel mopsysteem gebruiken

Als u een alles in een dweilset wilt gebruiken waarmee u werkelijk alles kunt dan bent u uiteraard op het juiste adres. Wij hebben een product waarmee u kunt stofwissen, dweilen, schrobben, droogtrekken en wat u ook kunt gebruiken voor muren en plinten. Door de meerdere werkingen van dit product krijgt u een 50% schoner resultaat als anders. Het Reflex mopsysteem maakt dit alles en meer mogelijk. Een groot voordeel aan deze dweilset is dat u hem erg veelzijdig maar ook hygiënisch kunt gebruiken. Als u klaar bent met dweilen is het namelijk niet nodig de mop aan te raken met uw handen. Deze kunt u zonder aan te raken in de was doen en vervolgens wassen op 60 graden. Door de microvezeldoek heeft u hierbij geen schoonmaakmiddelen nodig om een stralend resultaat te krijgen.

Een dweilset online bestellen

Het aanschaffen van een dweilset is in de meeste gevallen erg voordelig en het heeft zeker bij de opties binnen ons assortiment voordelen. De stelen met sprenkler vindt u niet overal waardoor het lastig kan zijn om later hierbij een dweil te vinden die er goed op aansluit. Als u direct een set aanschaft dat hoeft u niet opnieuw te bestellen omdat u in een keer alles voordelig in huis heeft gehaald. Wanneer u bij ons een dweilset besteld met eventueel was schoonmaakmiddelen en meer zorgen wij er uiteraard voor dat u dit zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur, dan geven wij uw bestelling indien voorradig dezelfde dag af bij PostNL. Bestel uw professionele schoonmaakartikelen met al het advies wat u nodig heeft bij ThuisSchoonmaken.nl