• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dweilset (13)

Toepassing
Vervuiling
tip
 ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)
ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)
€56,95
Sale
 Set Vloeren Dweilen (1x mop)
Set Vloeren Dweilen (1x mop)
€81,21 €74,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren Dweilen (2x mop)
Set Vloeren Dweilen (2x mop)
€84,95
Set Houten Vloeren Dweilen
€74,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)
Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)
€100,76 €84,95
Gratis Verzending
 Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)
Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)
€107,50
Sale
 Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)
Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)
€124,15 €107,50
Sale
 Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem
Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem
€101,66 €92,50
Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat
€68,05
Sale
 Set Vloeren Stofwissen
Set Vloeren Stofwissen
€64,55 €58,50
Test Reinigingsset
€18,50
Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem (1x mop)
€74,95
Toon 1 - 13 van 13

Dweilset

De vloer schoonmaken is een arbeidsintensieve klus. Door gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen wordt uw vloer stralend schoon. De vloer dweilen doet u dan ook met een van onze professionele dweilsystemen. Deze hulpmiddelen worden ingezet binnen de professionele schoonmaak. Bij ThuisSchoonmaken.nl maken we deze beschikbaar voor thuisgebruik. U heeft de keuze uit diverse dweilsystemen, sprenklerstelen of stofwissers. Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, kiezen we alleen voor de beste merken. Greenspeed is een merk dat bekend staat om het uitgebreide assortiment schoonmaakproducten. De vloer schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig geweest.

Harde vloer dweilen

Een vloer wordt intensief gebruikt. U zult merken dat deze dan ook snel vies wordt. Het verdient aanbeveling om de vloer minimaal eenmaal per week te dweilen. De vloer schoonmaken doet u met het juiste schoonmaakmiddel. Hierbij let u goed op het materiaal waaruit de vloer bestaat. Voor houten vloeren gebruikt u een ander schoonmaakmiddel dan voor stenen vloeren. Ook het gebruik van het juiste schoonmaakhulpmiddel is belangrijk.

De vloer schoonmaken gaat het makkelijkst met een dweilsysteem. Bij de vloer dweilen kiest u het beste dweilsysteem ooit. De Greenspeed dweilset is door schoonmaakprofessionals verkozen tot het beste dweilsysteem. U hoeft hierbij geen gebruik te maken van emmers water. Bovendien heeft u ook geen reinigingsmiddel nodig. Deze set is voorzien van een Greenspeed sprenkler reservoirsteel. Met de bijgeleverde vulfles vult u de stoel met water. De vloer schoonmaken gebeurt in één handeling. Uiteraard wordt hier een vlakmopplaat en twistmop bijgeleverd.

Deze zelfde set is ook leverbaar met 2 moppen. De vloer dweilen kan nu zelfs vaker, u heeft altijd een reservemop.

Houten vloer dweilen

Gaat u een houten vloer schoonmaken? Dan is het belangrijk dat u hier de mop op aanpast. Speciaal voor houten vloeren hebben we het dweilsysteem van Greenspeed. Deze wordt geleverd met Greenspeed X mop. Hiermee kunt u de houten vloer dweilen zonder dat deze wordt aangetast. Het dweilsysteem is geschikt voor behandelde houten vloeren. Denk hierbij aan een behandeling met lak, wax, olie of was.

Ook deze set is leverbaar met 1 of 2 moppen. Daarnaast hebben we de set vloer dweilen met 4 moppen. Hiermee kunt u niet alleen de houten vloer dweilen, ook is deze geschikt voor andere vloeren. Laminaat, gietvloeren, tegels of linoleum worden weer stralend schoon. De natuurstenen vloer schoonmaken vormt ook geen probleem met deze dweilset.

Vloer schoonmaken met de sprenklersteel

Steeds meer schoonmaakbedrijven en particulieren kiezen voor het gebruik van de sprenklersteel. Dit handige systeem neemt u veel werk uit handen. Met een gedoseerd watergebruik en korte droogtijd werkt u zeer effectief. De vloer schoonmaken wordt op deze manier wel een hele eenvoudige klus. Bij de vloer dweilen merkt u dat er geen versmering plaats vindt. Hierdoor wordt de vloer in één handeling stralend schoon.

Het systeem werkt vrij eenvoudig. Vul de sprenklersteel met de bijgeleverde vulfles. U kunt hier desgewenst schoonmaakmiddel aan toevoegen, dit is echter geen vereiste. Met een druk op het handvat sprayt u een kleine hoeveelheid water over de vloer. Er is altijd een waterdruk aanwezig, waardoor het systeem zelfs werkt wanneer het reservoir ver leeg is. Met een reservoir van 450 milliliter kunt u ruim 100 vierkante meter vloer dweilen. De sprenkelsteel wordt geleverd inclusief vloerplaat of vlakmopplaat. Ook ontvangt u bij de complete set een of meerdere moppen. Deze zijn uitwasbaar in de wasmachine. Gebruik hierbij het normale wasprogramma op 60 graden. We adviseren om geen gebruik te maken van wasverzachter. Zo blijft de reinigingskracht van de mop behouden.

Vloer dweilen met Greenspeed

De vloer schoonmaken doet u met producten van Greenspeed. Dit merk staat al jarenlang bekend om zijn uitstekende schoonmaakproducten. Niet alleen vindt u de complete dweilsystemen in ons assortiment, ook hebben we nog veel meer van dit merk. De mop van Greenspeed is van de hoogste kwaliteit. Het helpt u met de vloer dweilen, maar ook voor andere oppervlakken. Alle ruimtes in huis of in andere gebouwen worden streeploos schoon dankzij Greenspeed. We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd. Deze vindt u in het assortiment van ThuisSchoonmaken.nl.