Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Moeller Stone Care

Maak uw stenen vloeren en voegen schoon met de verschillende producten van Moeller Stonde Care. Bestel de middelen voor vloeronderhoud bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep

  HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststeen, cotto en tegelvloeren. P324 verzorgt en reinigt in één handeling en kan dagelijks gebruikt worden.

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststee...

  -11% Sale

  14,50 € 12,95

  • HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket

  HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket

  3 flessen HMK P324 edelzeep voordeelset. HMK P24 edelzeep is een milde reiniger voor alle natuursteen, kunststeen, cotto en tegelvloeren. Reinigt en voedt in één handeling.

  3 flessen HMK P324 edelzeep voordeelset. HMK P24 edelzeep is een milde reiniger ...

  -6% Sale

  34,50 € 32,50

  • HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans

  HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor matte en doffe vloeren zoals betonsteen, asfalttegels, tegels en plavuizen.

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor...

  € 19,95

  • HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij

  HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij

  HMK R55 / R155 grondreiniger is ontwikkeld voor het reinigen van sterk vervuilde oude- en nieuwe kalkhoudende oppervlakken. HMK R155 is zuurvrij en verwijderd (lichte) cementsluiers.

  HMK R55 / R155 grondreiniger is ontwikkeld voor het reinigen van sterk vervuilde...

  € 16,95

  • HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket

  HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket

  HMK R55 / R155 is uitermate geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oude- en nieuwe kalkhoudende oppervlakken zoals natuursteen, kunststeen, graniet, marmer en tegels.

  HMK R55 / R155 is uitermate geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oude-...

  € 40,95

  • HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie

  HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vloeren zoals Cotto, baksteentegels of klinkers. Deze impregneer verdiept de tint van de vloer.

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vlo...

  € 17,50

  • HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger

  HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger

  Milde alkalische speciaalreiniger voor vele toepassingen. Het verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten onderhoudsproducten, bouwvervuiling van tegels, plavuizen, enz.

  Milde alkalische speciaalreiniger voor vele toepassingen. Het verwijdert olieach...

  € 17,95

  • HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger

  HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger

  HMK R159 Tegel- en Sanitair reiniger verwijdert kalkaanslag, urinesteen, zeepresten en lichte cementsluiers in sanitaire en natte ruimten.

  HMK R159 Tegel- en Sanitair reiniger verwijdert kalkaanslag, urinesteen, zeepres...

  € 16,95

  • HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop

  HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop

  HMK S34N Vlekstop is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel voor het vuilafstotend maken van diverse vloer- en steensoorten.

  HMK S34N Vlekstop is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel v...

  € 37,95

  • HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper

  HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper

  HMK S35 / S235 kleurverdieper is een gebruiksklare verzegeling, conservering op basis van acrylaten. Door de conservering wordt binnendringen van water en vuil bij (grof) geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde oppervlakken voorkomen.

  HMK S35 / S235 kleurverdieper is een gebruiksklare verzegeling, conservering op ...

  € 23,95

  • HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming

  HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en water op uw natuur- of kunststeenvloer en zal de kleur en structuur van het oppervlak sterk beïnvloeden.

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en wate...

  € 27,95

  • HMK / Moeller Stone Care S244 Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK / Moeller Stone Care S244 Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vuil, olie en vet voorkomen. Geschikt voor natuursteen (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen etc.

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermid...

  € 39,95

Op zoek naar Moeller Stone Care producten? Dan bent u bij Thuisschoonmaken.nl aan het juiste adres. Stenen vloeren zijn erg mooi en geven een geweldige uitstraling in uw woning. Ook als slechts één kamer met een stenen vloer is gelegd ziet het er al geweldig uit. Het onderhoud hiervan is echter minder eenvoudig als ervan genieten. Door het ruwe oppervlak en de voegen is het niet eenvoudig om een stenen vloer netjes te houden. U heeft het ongetwijfeld al geprobeerd met diverse middelen, maar deze lijken het soms alleen te verergeren. Door gebruik te maken van de Moeller Stone Care producten zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Lees verder en bekijk ons assortiment voor vloeronderhoud.

Een glanzende vloer met Moeller Stone Care

Tegels voelen ruw aan en hebben een matte uitstraling. Hierdoor is het lastig om dit soort vloeren goed schoon te maken. Met een dweil lukt het vaak niet echt goed en standaard schoonmaakmiddelen laten een waas achter. U kunt het schoonmaken van tegels een stuk eenvoudiger maken met een middel van Moeller Stone Care. Dit zorgt er namelijk voor dat er een glans laag op de tegels achterblijft. Deze weert vuil en vocht en zorgt ervoor dat het makkelijk te reinigen is. Deze laag is slijtvast waardoor u hier voor lange periode profijt van heeft met schoonmaken.

Milde reiniging van stenen vloeren

Stenen vloeren hebben een speciale reiniging nodig om te voorkomen dat deze bijvoorbeeld kleur verliest. Bij dit soort vloeren wordt er gesproken over kalkhoudende vloeren. Deze dienen gereinigd te worden met zuurvrije middelen. Daarom bieden wij Moeller Stone Care reinigingsmiddelen aan welke vrij zijn van zuur, zodat u op een milde manier de vloer kunt reinigen. Andere reinigingsmiddelen kunt u wel gebruiken maar beter gebruikt u deze pas na het aanbrengen van de bovengenoemde coating. U heeft de keuze uit milde reinigers of middelen voor intensieve tegelreiniging. Beide zijn handig om in huis te hebben. Milde reiniging voor de standaard poetsbeurt en iets minder frequent een intensieve schoonmaakbeurt.

Kleur verdiepen met Moeller

Wanneer u een vloer laat leggen heeft deze meestal een bepaalde kleur. Deze kleur draagt bij aan de uitstraling van de vloer en kan bijvoorbeeld een heel warme uitstraling geven. Hoe goed u de vloeren ook onderhoud, het kan gebeuren dat de kleur wat doffer wordt. Hiervoor hebben wij binnen ons assortiment een kleurverdieper, namelijk Moeller Stone Care. Dit middel is geschikt voor verschillende materialen zoals natuursteen, marmercomposiet en kunststeen. Het gebruik is erg eenvoudig. U brengt het middel aan op de vloer en laat het intrekken. Binnen 4-8 uur is het middel droog en in die tijd dient de ruimte niet betreden te worden. Het middel werkt 48 uur lang. Lees uiteraard voor de veiligheidsinstructies en dergelijke nog even de instructies op de fles.

Kiezen voor een voordeelset

Deze producten van Moeller Stone Care zijn ook verkrijgbaar in voordeelsets. Hierbij krijgt u meerdere producten die dan voordeliger geprijsd zijn. U heeft voldoende om een flinke tijd vooruit te kunnen. Onderhoudt uw stenen vloeren goed en doe dat zo voordelig mogelijk met een voordeelset.

Bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Als u producten gaat bestellen voor het reinigen en onderhouden van uw tegels moet dit goed zijn. Binnen ons assortiment vindt u enkel en alleen professionele producten zodat de reiniging goed gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de tegels wanneer u Moeller Stone Care gebruikt. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel Moeller Stone Care gemakkelijk bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2463 Reviews @ KiyOh