• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moeller Stone Care (11)

Maak uw stenen vloeren en voegen schoon met de verschillende producten van Moeller Stonde Care. Bestel de middelen voor vloeronderhoud bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop
€37,95
HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper
€23,95
HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming
€27,95
Toon 1 - 11 van 11

Moeller Stone Care

Stenen vloeren zijn erg mooi en geven een geweldige uitstraling in uw woning. Ook als slechts een kamer met een stenen vloer is gelegd ziet het er al geweldig uit. Het onderhoud hiervan is echter minder eenvoudig als ervan genieten. Door het ruwe oppervlak en de voegen is het niet eenvoudig een stenen vloer netjes te houden. U heeft het ongetwijfeld al geprobeerd met diverse middelen maar deze lijken het soms alleen te verergeren. Door gebruik te maken van de Moeller Stone Care producten zal uw vloer weer schoon zijn als nieuw en er dus prachtig uitzien. Lees verder en bekijk ons assortiment voor vloeronderhoud.

Een glanzende vloer met Moeller Stone Care

Tegels voelen ruw aan en hebben een matte uitstraling. Hierdoor is het lastig om dit soort vloeren goed schoon te maken. Met een dweil lukt het vaak niet echt goed en standaard schoonmaakmiddelen laten een waas achter. U kunt het schoonmaken van tegels een stuk eenvoudiger maken met een middel van Moeller Stone Care. Dit zorgt er namelijk voor dat er een glans laag op de tegels achterblijft. Deze weert vuil en vocht en zorgt ervoor dat het makkelijk te reinigen is. Deze laag is slijtvast waardoor u hier voor lange periode profijt van heeft met schoonmaken.

Milde reiniging van stenen vloeren

Stenen vloeren hebben een speciale reiniging nodig om te voorkomen dat deze bijvoorbeeld kleur verliest. Bij dit soort vloeren wordt er gesproken over kalkhoudende vloeren. Deze dienen gereinigd te worden met zuurvrije middelen. Daarom bieden wij Moeller Stone Care reinigingsmiddelen aan welke vrij zijn van zuur zodat u op een milde manier de vloer kunt reinigen. Andere reinigingsmiddelen kunt u wel gebruiken maar beter pas na het aanbrengen van de bovengenoemde coating. U heeft de keuze uit milde reinigers of middelen voor intensieve tegelreiniging. Beide zijn handig om in huis te hebben. Milde reiniging voor de standaard poetsbeurt en iets minder frequent een intensieve schoonmaakbeurt.

Kleur verdiepen met Moeller Stone Care

Wanneer u een vloer laat leggen heeft deze meestal een bepaalde kleur. Deze kleur draagt bij aan de uitstraling van de vloer en kan bijvoorbeeld een heel warme uitstraling geven. Hoe goed u de vloeren ook onderhoud, het kan gebeuren dat de kleur wat doffer wordt. Hiervoor hebben wij binnen ons assortiment vloeronderhoud een kleurverdieper. Dit soort middel is geschikt voor verschillende materialen zoals natuursteen, marmercomposiet en kunststeen. Het gebruik is erg eenvoudig. U brengt het middel aan op de vloer en laat het intrekken. Binnen 4-8 uur is het middel droog en in die tijd dient de ruimte niet betreden te worden. Het middel werkt 48 uur lang door dus zolang kunt u de kleur van de vloer nog zien veranderen. Lees uiteraard voor de veiligheidsinstructies en dergelijke nog even de instructies op de fles.

Kiezen voor een voordeelset

Moeller Stone Care middelen zijn ook verkrijgbaar in voordeelsets. Hierbij krijgt u meerdere producten die dan voordeliger geprijsd zijn. U heeft voldoende om een flinke tijd vooruit te kunnen. Onderhoud uw stenen vloeren goed en doe dat zo voordelig mogelijk met een voordeelset.

Bestel Moeller Stone Care bij ThuisSchoonmaken.nl

Als u producten gaat bestellen voor het reinigen en onderhouden van uw tegels moet dit goed zijn. Binnen ons assortiment vindt u slechts professionele producten zodat de reiniging goed gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de tegels wanneer u Moeller Stone Care gebruikt. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel voor de beste service bij ThuisSchoonmaken.nl.