Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Moeller Stone Care

Maak uw stenen vloeren en voegen schoon met de verschillende producten van Moeller Stonde Care. Bestel de middelen voor vloeronderhoud bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

Op zoek naar Moeller Stone Care producten? Dan bent u bij Thuisschoonmaken.nl aan het juiste adres. Stenen vloeren zijn erg mooi en geven een geweldige uitstraling in uw woning. Ook als slechts één kamer met een stenen vloer is gelegd ziet het er al geweldig uit. Het onderhoud hiervan is echter minder eenvoudig als ervan genieten. Door het ruwe oppervlak en de voegen is het niet eenvoudig om een stenen vloer netjes te houden. U heeft het ongetwijfeld al geprobeerd met diverse middelen, maar deze lijken het soms alleen te verergeren. Door gebruik te maken van de Moeller Stone Care producten zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Lees verder en bekijk ons assortiment voor vloeronderhoud.

Een glanzende vloer met Moeller Stone Care

Tegels voelen ruw aan en hebben een matte uitstraling. Hierdoor is het lastig om dit soort vloeren goed schoon te maken. Met een dweil lukt het vaak niet echt goed en standaard schoonmaakmiddelen laten een waas achter. U kunt het schoonmaken van tegels een stuk eenvoudiger maken met een middel van Moeller Stone Care. Dit zorgt er namelijk voor dat er een glans laag op de tegels achterblijft. Deze weert vuil en vocht en zorgt ervoor dat het makkelijk te reinigen is. Deze laag is slijtvast waardoor u hier voor lange periode profijt van heeft met schoonmaken.

Milde reiniging van stenen vloeren

Stenen vloeren hebben een speciale reiniging nodig om te voorkomen dat deze bijvoorbeeld kleur verliest. Bij dit soort vloeren wordt er gesproken over kalkhoudende vloeren. Deze dienen gereinigd te worden met zuurvrije middelen. Daarom bieden wij Moeller Stone Care reinigingsmiddelen aan welke vrij zijn van zuur, zodat u op een milde manier de vloer kunt reinigen. Andere reinigingsmiddelen kunt u wel gebruiken maar beter gebruikt u deze pas na het aanbrengen van de bovengenoemde coating. U heeft de keuze uit milde reinigers of middelen voor intensieve tegelreiniging. Beide zijn handig om in huis te hebben. Milde reiniging voor de standaard poetsbeurt en iets minder frequent een intensieve schoonmaakbeurt.

Kleur verdiepen met Moeller

Wanneer u een vloer laat leggen heeft deze meestal een bepaalde kleur. Deze kleur draagt bij aan de uitstraling van de vloer en kan bijvoorbeeld een heel warme uitstraling geven. Hoe goed u de vloeren ook onderhoud, het kan gebeuren dat de kleur wat doffer wordt. Hiervoor hebben wij binnen ons assortiment een kleurverdieper, namelijk Moeller Stone Care. Dit middel is geschikt voor verschillende materialen zoals natuursteen, marmercomposiet en kunststeen. Het gebruik is erg eenvoudig. U brengt het middel aan op de vloer en laat het intrekken. Binnen 4-8 uur is het middel droog en in die tijd dient de ruimte niet betreden te worden. Het middel werkt 48 uur lang. Lees uiteraard voor de veiligheidsinstructies en dergelijke nog even de instructies op de fles.

Kiezen voor een voordeelset

Deze producten van Moeller Stone Care zijn ook verkrijgbaar in voordeelsets. Hierbij krijgt u meerdere producten die dan voordeliger geprijsd zijn. U heeft voldoende om een flinke tijd vooruit te kunnen. Onderhoudt uw stenen vloeren goed en doe dat zo voordelig mogelijk met een voordeelset.

Bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Als u producten gaat bestellen voor het reinigen en onderhouden van uw tegels moet dit goed zijn. Binnen ons assortiment vindt u enkel en alleen professionele producten zodat de reiniging goed gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de tegels wanneer u Moeller Stone Care gebruikt. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel Moeller Stone Care gemakkelijk bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh